Mainos
Mainos

TEM ja ely-keskukset: Alueiden kehitysnäkymät myönteisiä koko Suomessa

Alueiden kehitysnäkymät ovat myönteisiä koko Suomessa, käy ilmi työ- ja elinkeinoministeriön ja ely-keskusten katsauksesta. Kasvun veturina toimii katsauksen mukaan lounaisrannikon vientiteollisuuden vahva kehitys. 

Vahvimmat kehitysnäkymät ovat katsauksen mukaan Varsinais-Suomessa, missä Uudenkaupungin autotehdas rekrytoi lisää työntekijöitä ja laivanrakennus jatkaa vahvassa kasvussa. 

Positiivisia kasvunäkymiä on myös Kainuussa ja Keski-Suomessa muun muassa kaivosteollisuuden myönteisten merkkien ja metsäteollisuuden investointien myötä. Lapissa puolestaan matkailu on vahvassa kasvussa. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot