Mainos
Mainos

Teollisuuden luottamus heikkeni

Teollisuuden luottamus heikkeni hieman huhtikuussa, kertoo Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton luottamusindikaattori. Luottamusindikaattorin saldoluku laski pisteen ollen huhtikuussa -6.

Teollisuuden tuotanto-odotukset ja tilauskanta jäivät luottamusindikaattorin mukaan heikommiksi kuin maaliskuussa. Myös myyntihintaodotukset kääntyivät selvään laskuun.

Rakentamisen luottamus koheni hieman maalisuusta. Saldoluku vahvistui -4 pisteestä nollaan. Rakentamisen yleinen suhdannekuva on osoittimen mukaan säilynyt kohtalaisena. Tilauskanta supistui hieman, mutta henkilöstöodotus oli edelliskuuta myönteisempi.

nformaatio- ja kommunikaatioteollisuuden luottamusindikaattori koheni huhtikuussa maaliskuun alhaisista luvuista. Alan suhdannetilanne arvioitiin kuitenkin selvästi normaalia heikommaksi ja myös myyntiodotukset ovat vaisut.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme