Mainos
Mainos

Teollisuuden luottamus talouteen koheni

Erityisesti rakennusteollisuus luottaa talouteen. Tietoteknisten palvelujen heikko suhdannetilanne on sen sijaan painanut alan luottamusindikaattorin miinukselle.

Teollisuuden ja rakennusteollisuuden luottamus talouteen koheni syyskuussa, kertoo Teollisuuden ja työnantajien julkaisema luottamusindikaattori.

Tietoteknisten palvelujen saralla luottamus talouteen on sen sijaan laskenut selvästi.

Teollisuuden luottamuksen kasvu johtui etupäässä tuotanto-odotusten vahvistumisesta. Myös tilauskanta koheni hieman, mutta jäi yhä normaalitason alapuolelle.

Rakennusteollisuuden luottamus parani teollisuutta selvemmin. Tilauskanta vahvistui, ja sen arvioitiin olevan normaalitasolla. Henkilöstömäärien uskotaan pysyvän ennallaan tai kasvavan hieman.

Tietoteknisten palveluiden saralla luottamusindikaattori laski uudelleen miinukselle. Alan suhdannetilanne on edelleen normaalia heikompi, ja myynti on ollut laskussa. Myyntiodotukset ovat kuitenkin edelleen positiivisia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme