Mainos
Mainos

Teräksen tuonnin väheneminen Eurooppaan kohensi SSAB:n tulosta

Teräsyhtiö SSAB:n liikevoitto ilman kertaeriä oli huhti-kesäkuussa hieman yli 70 miljoonaa euroa, kun tulos vuotta aiemmin oli vajaat 32 miljoonaa euroa. Liikevaihto oli 1,52 miljardia euroa, kun se vuotta aiemmin oli 1,61 miljardia.  

Yhtiön mukaan parantunut tulos johtui pääasiassa kasvaneista toimitusmääristä, korkeammista hinnoista sekä kustannussäästöistä.  

Tulos parani kaikissa divisioonissa, mutta vahvinta tuloskehitys oli SSAB Europe -divisioonassa.  

SSAB:n toimitukset vuoden toisella neljänneksellä olivat hieman yli 1 800 tuhatta tonnia, mikä on noin 5 prosenttia enemmän edellisvuoden vastaavaan jaksoon verrattuna.  

Toimitusjohtajan mukaan toimitusten kasvun syitä ovat muun muassa teräksen pienemmät tuontimäärät Eurooppaan sekä Pohjois-Amerikan teräspalvelukeskusten kasvaneet ostomäärät.   

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot