Mainos
Mainos

Terästuotevalmistaja Opa aloittaa yt-neuvottelut

Yt-neuvottelujen perusteena ovat tuotannolliset ja taloudelliset syyt.

Keittiön terästuotteita valmistava Opa Oy aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhtiön kaikkia 60:ta työntekijää. Suurin osa heistä työskentelee Mikkelissä.

Huomenna alkavien yt-neuvottelujen perusteena ovat tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Toimitusjohtaja Kai Qvistin mukaan neuvotteluissa arvioidaan uudelleen yhtiön tuotantorakenne ja selvitetään mahdolliset sopeuttamistoimet. Kysymykseen voi tulla esimerkiksi tiettyjen tuoteryhmien valmistuksen ulkoistaminen.

- Tässä on kysymys pitkälti kilpailukyvyn säilyttämisestä. Kysymys on keskeneräisistä asioista, joihin ei ole olemassa vastausta. Tästäkään syystä emme ole halunneet puhua henkilöstömääristä, joita neuvottelut koskevat, kertoi Qvist tänään.

Neuvottelut kestävät heinäkuun loppupuolelle. Opa Oy valmistaa keittiötuotteita, muun muassa ruostumattomia teräskattiloita.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme