Mainos
Mainos

Teräsyhtiö SSAB:n tulos parani voitolliseksi

Teräsyhtiö SSAB:n tulos parani pääosin kustannussäästöohjelman ansiosta, mukaan lukien Rautaruukin hankinnan tuomat synergiat.

Yhtiön toimitusjohtajan Martin Lindqvistin mukaan kustannussäästöt saavutettiin suunniteltua nopeammin. SSAB:n ja Rautaruukin loppuun saatu integraatio ja kustannussäästöohjelma merkitsivät yli 2 500 työntekijän vähennystä.

Ruotsalainen SSAB osti Rautaruukin vuonna 2014.

Lindqvistin mukaan kasvaneet toimitukset ja kapasiteetin parantunut käyttöaste vaikuttivat myös koko vuoden tulosparannukseen

SSAB:n liikevoitto oli 11,3 miljoonaa euroa vuoden viimeisellä neljänneksellä. Vuotta aiemmin vastaavaan aikaan se oli 92,9 miljoonaa euroa tappiollinen. Koko vuoden 2016 liiketulos kasvoi 154 miljoonaa euroa ja oli nyt 128,3 miljoonaa euroa voitollinen.

Yhtiön hallitus esittää, ettei vuodelta 2016 jaeta osinkoa. 

Vajaa vuosi sitten valtion sijoitusyhtiö Solidium lähti mukaan SSAB:n antiin noin 100 miljoonalla eurolla


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot