Mainos
Mainos

Terveystalo nielaisee Diakonissalaitoksen omistaman Diacorin

Helsingin Diakonissalaitos pitää tärkeänä, että Diacor ja Terveystalo jatkavat yhdistyttyään kotimaisena yrityksenä ja maksavat veronsa Suomeen.

– Pidämme erittäin tärkeänä, että verot maksetaan Suomeen, kuten tähänkin mennessä, sanoo Diacorin omistavan Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön toimitusjohtaja Olli Holmström

Holmströmin mukaan yrityksillä on jo ennestään hyvin yhtenäiset arvot.

– On tärkeää, että molemmat ovat sitoutuneita rakentamaan suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa, hän sanoo.

Suomen Terveystalo ja Diacor ovat yhdistymässä. Terveystalo ostaa Diacorin osakekannan, ja Helsingin Diakonissalaitos ostaa Terveystalon osakkeita, kertoo Holmström.

Holmströmin mielestä on merkittävää, että Diacor pääsee mukaan yhtiöön, joka on valtakunnallinen.

Diacorilla on pääkaupunkiseudulla 13 lääkäriasemaa ja sairaala sekä lääkäriasema Turussa.

Terveystalolla on valtakunnallinen 170 toimipaikan verkosto. Sen pääomistaja on pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö EQT.

Terveystalon terveyspalvelujen kokonaismyynti oli viime vuonna 505,6 miljoonaa euroa, Diacorin kokonaismyynti oli 129,2 miljoonaa euroa.

Yritysjärjestely vaatii vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot