Mainos
Mainos

The Times: Brittilihan vientikielto puretaan ennen joulua

Britit uskovat, että brittiläisen naudanlihan vientikielto puretaan vielä ennen joulua. Tänään ilmestyneen The Times- sanomalehden mukaan vientikielto puretaan muutaman viikon sisällä.

Hullunlehmantauti

The Times -lehden mukaan Englannin johtava lääketieteen professori Liam Donaldson suositteli kiellon purkamista jo viikkoja sitten, mutta maatalousministeri Nick Brown on odottanut Britannian muiden lääketieteen asiantuntijoiden kantaa asiaan ennen varsinaista päätöksentekoa.

Tänään julkistettavan asiantuntijoiden raportin uskotaan osoittavan, että lihasta ei löydy sellaisia aineksia, jotka voivat aiheuttaa hullun lehmän tautia. Taudin vuoksi liha asetettiin vientikieltoon. Ranskan maatalousministeri Jean Glavany sanoi eilen, että että Ranskan boikotti brittilihan tuonnille voidaan purkaa jo ensi viikolla, jos asiantuntijoiden selvitykset osoittavat, että liha on jälleen puhdasta.
(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme