Mainos
Mainos

Tieto ostaa norjalaisen ohjelmistoyrityksen

Tieto aikoo ostaa norjalaisen Software Innovationin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista ohjelmistoyrityksistä sisällönhallintaratkaisuissa.

Kauppa edellyttää vielä Norjan kilpailuviranomaisten hyväksynnän, joten lopullinen kauppa tapahtuu vasta syksyn aikana.

Kauppa tehtiin, sillä sen arvioidaan kasvattavan Tiedon kannattavaa toimintaa ja vahvistavan yhtiön asemaa Pohjoismaissa.

Tieto arvioi, että yrityksen markkinaosuus pohjoismaisilla sisällönhallintamarkkinoilla kasvaa nykyisestä noin 7 prosentista noin 20 prosenttiin. Lisäksi Tieto uskoo voivansa laajentaa myös muiden palveluiden tarjontaa.

Software Innovationin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 41 miljoonaa euroa, ja se työllisti 350 työntekijää. Software Innovationin arvon arvioidaan olevan noin 70 miljoonaa euroa.   

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot