Mainos
Mainos

Titanic kerää katsojia

Jättibudjetilla tehty Titanic-elokuva pysyttelee Pohjois-Amerikan lipunmyyntitilastojen kärjessä seitsemättä viikkoa. Se on tähän mennessä tuottanut enemmän kuin kolme muuta laajalti julkaistua elokuvauutuutta yhteensä.

Uppoavan aluksen tarina on tuottanut noin 26 miljoonan dollarin eli noin 143 miljoonan markan lipputulot perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Elokuvan yhteistuotto on tähänastisen 45 päivän aikana ollut siten yli 308 miljoonaa dollaria eli lähes 1,7 miljardia markkaa.

Titanicin bruttotulot ovat tämän jälkeen kaikkien aikojen seitsemänneksi tuottoisimmat. Ennätystä pitää hallussaan Tähtien sota, joka on tuottanut noin 461 miljoonaa dollaria eli yli 2,5 miljardia Suomen markkaa.

Suomessakin Titanic on kerännyt mittavat määrät katsojia. Esimerkiksi Helsingissä sunnuntain näytökset oli myyty loppuun jo torstaina.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme