Mainos
Mainos

TJ Group aikoo kahdessa vuodessa Euroopan markkinajohtajaksi

Internet-konsultointiyritys TJ Group aloittaa aggressiivisen laajenemisen vaiheen, jonka tavoitteena on Euroopan markkinajohtajuus kahden vuoden kuluessa.

Yhtiö julkisti tänään strategian, jolla se aikoo kiihdyttää kasvunsa yhä voimakkaammaksi. TJ Group aikoo levittää liiketoimintansa vuoden sisällä Pohjois-, Keski- ja Etelä-Euroopan markkinoille, joihin on tarkoitus laajentua sekä yritysostojen että orgaanisen kasvun kautta.

Koska Keski- ja Etelä-Euroopan Internet-palvelujen markkinat ovat vasta kehittymässä, TJ Group haluaa etabloitua ja kasvattaa liiketoimintaansa alueilla nopeasti. Nykyisin yhtiöllä on toimintaa Pohjoismaissa.

Jo alkaneet kasvupanostukset heikentänevät TJ Groupin suhteellista kannattavuutta, mutta yhtiö uskoo liiketuloksensa pysyvänsä positiivisena.

Kasvupanosten TJ Group lupailee tuovan Euroopan markkinajohtajuuden lisäksi pitkäaikaista ja vahvaa liikevaihdon kasvua.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme