Mainos
Mainos

Toimitusjohtaja: Fennovoiman maine voidaan vielä palauttaa

Fennovoiman toimitusjohtaja Tomi Hemminki on iloinen, kun Fennovoiman ydinvoimalan rakentaminen on varmistunut. Hankkeen arvostelijoiden kommentteja Hemminki ei tässä vaiheessa halua ruotia julkisesti.

Fennovoiman toimitusjohtaja Tomi Hemminki oli luonnollisesti iloinen, kun uutiset yhtiön uusista, kotimaisista omistajista tulivat julkisuuteen. 

– Tämä on erittäin positiivinen ja iloinen uutinen. Toivottavasti tässä voidaan nyt pitää vähän kesälomaa, Hemminki kertoi MTV Uutisille.

Hemmingin mukaan yhtiön maine voidaan vielä palauttaa. Koko heinäkuun ajan vellonut lupakeskustelu jää taka-alalle, kun voimalan rakentaminen pääsee vauhtiin, Hemminki uskoo.

– Uskon, että kun mennään eteenpäin, näytetään, että tuomme Suomeen iso hankeen, mitä kautta tulee iso investointi tässä taloustilanteessa. Ja sitten saadaan kaivattua sähköntuotantokapasiteettia.

Hemmingin mukaan Fennovoiman hankkeesta saadaan taloudellisesti kannattava. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme