Mainos
Mainos

Toimitusjohtaja: Risteilijätilaus luo telakalle vakaat näkymät vuosiksi

Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer sanoo, että telakan saama miljarditilaus Carnival-varustamolta luo yhtiölle vakaat näkymät useiksi vuosiksi eteenpäin.  

– Olemme tällä hetkellä suunnittelemassa investointeja ja pohtimassa niiden kokoa ja luonnetta, ja nyt sekä me että alihankkijat voimme tehdä investointeja ja rekrytointeja vakaalta pohjalta, Meyer sanoo STT:lle.  

Meyer pitää erittäin merkittävänä sitä, että telakalla päästään rakentamaan suuria nesteytettyä maakaasua hyödyntäviä risteilijöitä. Hän uskoo, että se avaa tietä LNG:n käytölle risteilijöissä laajemminkin. Samalla etenee myös LNG-tankkausasemien yleistyminen satamissa, joita risteilijät käyttävät.  

– Uskomme, että kun suurin risteilijätoimija on ottanut askeleen, myös muut päättävät seurata.

Meyer pitää Turun tulevaisuudennäkymiä ison tilauksen jälkeen valoisina.

– Meillä on paljon mahdollisuuksia edessämme. Nyt haasteena on rakentaa laivat ja hyödyntää näitä mahdollisuuksia, Meyer sanoo.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot