Mainos
Mainos

Tradeka paransi tulostaan

Tradeka-yhtymä ylitti alkuvuonna tavoitteensa. Yhtymän rahoituserien jälkeinen voitto kasvoi 80 miljoonaa 178 miljoonaan markkaan.

Tammi-kesäkuussa yhtymän liikevaihto lisääntyi runsaat neljä prosenttia 2,9 miljardiin markkaan. Liikevaihdosta 2,4 miljardia tuli vähittäiskaupasta eli Tradeka-konsernista ja 500 miljoonaa hotelli- ja ravintolatoiminnasta eli Restel-konsernista.

Vuoden alkupuoliskolla vähittäiskaupan voitto oli 37 miljoonaa. Se on 24 miljoonaa edellisen vuoden alkua parempi. Restel-konsernin voitto nousi 15 miljoonasta 27 miljoonaan markkaan.

Tradekalla oli kesäkuun lopussa 552 myymälää. Restel-konserniin kuului 260 ravintolaa ja 32 hotellia. Koko yhtymän palveluksessa oli runsaat 4800 ihmistä.

Tradekaan kuuluvat muun muassa Euromarketit, Maxit, Valintatalot ja Siwat. Resteliin taas kuuluvat muun muassa Martinat, Ramadat ja Cumulukset.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme