Mainos
Mainos

Tradekan liiketoiminnan tulos ennallaan

Vähittäiskauppaa sekä hotelli- ja ravintolatoimintaa pyörittävän Tradekan liiketoiminnan tulos pysyi ennallaan. Tradeka-yhtymän rahoituserien jälkeinen tulos nousi, mutta siihen sisältyy 141 miljoonan voitot kiinteistöjen ja osakkeiden myynneistä.

Yhtymän rahoituserien jälkeinen voitto oli 412 miljoonaa markkaa. Yhtymän vähittäiskaupan liikevaihto nousi neljä prosenttia viiteen miljardiin markkaan. Vähittäiskaupan voitto nousi 131 miljoonasta 149 miljoonaan markkaan.

Yhtymän hotelli- ja ravintolatoimintaa pyörittää Restel. Sen liikevaihto kasvoi kahdeksan prosenttia yhteen miljardiin markkaan. Restelin voitto rahoituserien jälkeen nousi 68 miljoonasta 82 miljoonaan.

Koko Tradeka-yhtymän liikevaihto oli kuusi miljardia markkaa, vajaa 300 miljoonaan enemmän kuin vuotta aiemmin. Tradekan toimitusjohtaja Antti Remes on tyytyväinen, että yhtymän liiketoiminnan tulos pysyi edellisen vuoden tasolla, vaikka Tradeka käytti toimintansa kehittämiseen selvästi enemmän rahaa kuin aiemmin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme