Mainos
Mainos

TS: Sukarin uusi kauppakeskus siirtyy tulevaisuuteen

Liikemies Toivo Sukarin uusinta kauppakeskusta Varsinais-Suomen Maskussa ei ole ryhdytty rakentamaan, uutisoi Turun Sanomat. Sukari kertoo lehdelle, että kauppakeskukseen ei ole löytynyt suurta päätoimijaa.

Maskun kunnanvaltuusto hyväksyi jo viime vuonna kauppakirjan maa-alueen myynnistä Sukarille uuden moottoritien kupeessa Maskun uudella Rivieran yritysalueella, mutta sopimusta ei ole allekirjoitettu.

- Kun on kyse miljoonakaupasta, täytyy olla tae siitä, että hankkeelle löytyy veturi ennen kuin voin laittaa nimeä paperiin, Toivo Sukari perustelee Turun Sanomille hankkeen viivästymistä.

Sukari kertoo neuvotelleensa uudesta kauppakeskuksesta sekä ylivieskalaisen J. Kärkkäinen Oy:n että seinäjokisen Minimanin kanssa. Kesko on jo aiemmin ilmoittanut olevansa kiinnostunut uudesta kauppakeskuksesta, jos sinne on tulossa muitakin yrittäjiä.

- Luotan siihen, että vuoden kahden päästä kauppakeskusta päästään rakentamaan,  Sukari vakuuttaa lehdelle.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme