Mainos
Mainos

TT: Loppuvuosi huono pk-yrityksille

Viime vuoden viimeinen neljännes oli huono pienten ja keskisuurten yritysten kannalta, kertoo Teollisuuden ja työnantajien keskusliiton pk-barometri.

Yritykset saivat odotettua vähemmän tilauksia, niiden tilauskanta supistui ja kapasiteetin käyttöaste aleni. Vienti veti huonosti ja työvoiman määrää jouduttiin alentamaan. Odotettua heikommasta kehityksestä huolimatta yritysjohtajat uskovat suhdanteiden myönteiseen kehitykseen alkuvuoden aikana.

Suhdanneodotuksia kuvaava saldoluku nousi tammikuussa pistelukuun 12, kun se lokakuussa oli nollassa.

(MTV3-STT)

Pienen ja keskisuuren teollisuuden näkymät ovat aiempaa myönteisemmät. Ne eivät kuitenkaan ole yhtä myönteiset kuin teollisuuden keskimäärin, kertoo Talousuutiset.

(Talousuutiset 16.02.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot