Mainos
Mainos

Tuore tiedustelu: Yrittäjät suosivat sinipunaa

Yrittäjät suosivat kokoomuksen ja sosiaalidemokraattien muodostamaa sinipunaa myös seuraavan hallituksen pohjaksi, Taloussanomat kertoo.

Taloussanomien mielipidetiedustelun tulos on vastoin yrittäjien järjestön tuoreen puheenjohtajan Eero Lehden linjaa. Lehden mielestä kokoomuksen ja keskustan porvarihallitus olisi paras yrittäjien kannalta. Yli 2 000 pk-yrittäjää ja yritysjohtajaa haastatelleen Taloussanomien mukaan puolet vastaajista kannattaa sinipunaa.

Porvarihallituksen kannatus jää alle 20 prosentin. Väliin mahtuu jopa kolmen suuren puolueen hallitus.

Yrityksen koko vaikuttaa mielipiteeseen

Palkattujen toimitusjohtajien keskuudessa sinipuna on vielä suositumpi kuin omistajayrittäjien. Sinipunan suosio on sitä suurempi, mitä kookkaampi on yritys.

Myös Kauppalehden viime viikolla julkaisemassa mielipidetiedustelussa porvaripääministeri sai rukkaset yrittäjiltä. Kauppalehden tiedustelun mukaan yrittäjät suosivat selvällä erolla Paavo Lipposen (sd.) jatkoa pääministerinä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme