Mainos
Mainos

Turku ja Salo mukaan laajaan puhelinyhteistyöhön

Turun Puhelin ja Salon Seudun Puhelin allekirjoittivat tänään kahdentoista Finnet-ryhmään kuuluvan puhelinyhtiön kanssa laajan yhteistyösopimuksen tietojärjestelmän toimittamisesta ja kehittämisestä.

Teletoiminnan tietojärjestelmä (TTM) on monipuolinen teleoperaattorin asiakashallinta- ja laskutusjärjestelmä, joka on Turun ja Salon liittymisen jälkeen käytössä jo neljässätoista puhelinyhtiössä. Järjestelmä on suurin puhelinyhtiöiden yhteisessä käytössä oleva tietojärjestelmäperhe, jolla palvellaan maassamme noin 650 000 tilaajaa.

-TTM-järjestelmän avulla ja eri puhelinyhtiöiden yhteistyöllä kehitetään asiakaspalvelua ja tehostetaan toimintaa, totesi Turun Puhelimen toimitusjohtaja Tarmo Hahto. Hänen mukaansa uuden järjestelmän käyttöönotolla valmistaudutaan myös tuleviin haasteisiin, mm. vuosituhannen vaihtumiseen ja euroon siirtymiseen.

Turun Puhelimen ensimmäinen tilinpäätös voitollinen

Viime kesäkuussa perustetun Turun Puhelin Oy:n ensimmäinen tilikausi osoittaa yhtiön liiketoiminnan kehittyneen suunnitelmien mukaan. Yhtiön liikevaihto oli neljän varsinaisen toimintakuukauden aikana lähes sata miljoonaa markkaa ja kokonaismyynti kasvoi yli kolme prosenttia. Eniten tilikauden aikana kasvoivat dataliikennetoiminta ja turvapalvelut.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme