Mainos
Mainos

Tutkimus: Pietarin talous voimissaan

Pietarin ja muun Luoteis-Venäjän talous kehittyy tällä hetkellä selvästi paremmin kuin Moskovan, Keskuskauppakamarin julkistama haastattelututkimus kertoi.

-Keskeinen sanoma tässä aineistossa on, että Pietarilla menee todella lujaa, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Kari Jalas arvioi.

Yli tuhannen venäläisen yritysjohtajan haastatteluihin perustuvan tutkimuksen mukaan sekä tämän vuoden toteutunut talouskehitys että ensi vuoden suhdannenäkymät ovat Pietarissa erittäin myönteisiä.

Peräti 63 prosenttia Pietarin yritysjohtajista odotti suhdanteiden parantuvan ja vain yksi prosentti huonontuvan. Moskovassa parantumista odotti 18 prosenttia vastaajista.

Yritysjohtajien vastauksista näkyi myös, että epävarmuus tulevaisuudesta on vähentymässä. Pietarista kotoisin olevan presidentti Vladimir Putinin toiminta sai johtajilta myönteisen arvion.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme