Mainos
Mainos

Työntekijäpuoli: A-Katsastuksesta irtisanotaan lähes sata

A-Katsastuksesta irtisanotaan yt-neuvottelujen tuloksena lähes sata työntekijää, kertoo Tekniikan ja tiedon toimihenkilöt TTT. 

A-Katsastus irtisanoo YT-neuvotteluiden päätteeksi lähes sata henkeä, kertoo Tekniikan ja tiedon toimihenkilöt TTT. TTT:n jäsenjärjestö Autokatsastajat AK on suurin katsastusalan työntekijäjärjestö.  

A-Katsastus ei tänään vahvistanut tietoa, vaan aikoo kertoa yt-neuvottelujen tuloksesta myöhemmin lukujen tarkennuttua.  

A-Katsastus -konserni aloitti elokuussa yt-neuvottelut, joiden piirissä oli 970 työntekijää. Silloin arvioitiin, että toimenpiteet saattavat koskea 290:tä työntekijää, ja suurin osa muutoksista on työtehtävien ja toimenkuvien muutoksia.  

Yhtiön mukaan katsastusmarkkinoilla on ylitarjontaa, kun katsastusasemien määrä on neljässä vuodessa kaksinkertaistunut.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot