Mainos
Mainos

Työntekijöiden ilmeet Keilaniemessä ovat kireitä

Ilmeet ovat kireät ja Nokian työntekijöiden mielet epätietoiset, kertoo MTV3 Uutisten toimittaja Mari Karppinen Nokian pääkonttorin edestä Espoon Keilaniemessä.

Työntekijät ovat kuulleet tai nähneet uutiset Nokian matkapuhelinten myynnistä aamulla tiedotusvälineistä ja tulleet pikapikaa töihin kuuntelemaan tarkempia uutisia. Vain harvat jäivät kommentoimaan tuntojaan. Heistä moni toivoi, että työpaikka säilyisi, mutta he pitivät sitä tässä tilanteessa epävarmana.

Työntekijöiden mukaan Nokia on luvannut, että yhtiön pääkonttori säilyy Keilaniemessä, mutta nyt pääkonttorin paikkaa pidetään epävarmana, koska Nokia myi taannoin rakennukset.

Toisaalta jotkut työntekijät näkivät tilanteessa myös valoa. Puhelinbisneksen myynnistä Nokia saa paljon rahaa, jolla voidaan kehittää taas jotakin uutta. Uudet investoinnit ovat siis taas mahdollisia.

Nokian työntekijät odottavat nyt jännittyneinä, mitä päivä tuo tullessaan

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme