Mainos
Mainos

Työvoimavuokrauksen suosion odotetaan kasvavan

Työvoimavuokrauksen ennakoidaan vilkastuvan kuluvan vuoden aikana. Henkilöstöpalveluyritykset ennustavat alan liikevaihdon kasvavan yli kymmenen prosenttia. Tämä ilmenee Henkilöstöpalveluyritysten Liiton toukokuussa tekemästä jäsentiedustelusta.

Yritysten menestyksessä ja tulevaisuudennäkymissä ilmeni kuitenkin suuria vaihteluita. Työvoimavuokrauksen kysynnän yritykset odottavat kasvavan etenkin varasto-, kuljetus-, rakennus- ja teollisuuspuolella. Henkilöstöpalveluyritysten Liiton toimitusjohtajan Ilkka Pohjanoksan mukaan asiakasyritykset vuokraavat henkilökuntaa, koska ne eivät talouden epävarmojen kasvunäkymien vuoksi vielä uskalla palkata omaa väkeä. Ala menestyy Pohjanoksan mukaan myös sen vuoksi, että se on vielä uusi tulokas Suomessa ja alan yritykset hakevat aktiivisesti uusia asiakkaita.

Työvoimavuokrauksen osuus Suomen työvoimasta on 0,3 prosenttia. Alan viime vuoden liikevaihto oli noin 251 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme