Mainos
Mainos

UPM-Kymmene paransi tulostaan

UPM-Kymmene on parantanut reilusti tulostaan alkuvuonna. Tulosta nostavat runsaan kahden miljardin markan myyntivoitot. Varsinainen tuotannosta saatu liikevoitto on kuitenkin supistunut runsaalla kuudella sadalla miljoonalla markalla.

Myyntivoitot mukaan lukien UPM-Kymmenen liikevoitto on kasvanut 4,4 miljardiin markkaan. Yhtiön 2,2 miljardin myyntivoitot muodostavat kuitenkin tämän vuoden alkupuoliskolla noin puolet yhtiön liikevoitosta. Siten varsinainen tuotannosta saatu liikevoitto on pienentynyt lähes 700 miljoonalla markalla.

Yhtiön myyntivoitot ovat lisääntyneet viime vuodesta lähes kahdella miljardilla, koska yhtiö on myynyt osuuksiaan muun muassa Raumasta ja Nokiasta.

Alkuvuoden kuuden kuukauden tulos ennen satunnaiseriä ja veroja on 3,5 miljardia markkaa. Tulosparannus viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna on 70 prosenttia. Vastaavana aikana viime vuonna tulos oli 2 miljardia markkaa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme