Mainos
Mainos

UPM:n tulos nousi

Metsäyhtiö UPM-Kymmenen tulos ennen veroja ja kertaluonteisia eriä oli 141 miljoonaa euroa heinä-syyskuussa, kertoo UPM. Viime vuoden vastaavaan aikaan yhtiöi teki 121 miljoonan euron tuloksen.

UPM-Kymmenen osakekohtainen tulos ilman kertaluonteisia eriä kolmannella neljänneksellä oli 0,19 euroa, kun se vertailujaksolla oli 0,19 euroa.

UPM-Kymmenen liikevaihto laski 2 243 miljoonaan euroon. Viime vuoden heinä-syyskuussa yhtiön liikevaihto oli 2 449 miljoonaa euroa.

UPM-Kymmene toteaa tiedotteessaan, että paperien kysynnän ennustetaan viimeisellä neljänneksellä olevan samalla hyvällä tasolla kuin viime vuonna. Paperien keskihintojen arvioidaan olevan korkeampia, ja uusia hinnankorotuksia on odotettavissa ensi vuoden alussa.

Jalosteiden kysynnän arvioidaan jatkuvan hyvänä. Vanerin kysyntä jatkuu hyvänä, mutta sahatavarassa on edelleen ylitarjontaa.

Kustannusten nousun arvioidaan olevan vähäistä parantuneesta tehokkuudesta ja korkeasta energiaomavaraisuudesta johtuen.

(MTV3)

(Kauppalehden talousuutiset 01.11.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme