Mainos
Mainos

Upofloor vie Kiinaan lattianpäällysteitä

Suomalaisten lattianpäällysteiden markkinointi alkaa Kiinassa lähiviikkoina. Asko-konserniin kuuluva Upofloor Oy on solminut kiinalaisyhtiön kanssa yli 10 miljoonan markan vientisopimuksen.

Jos markkinointisopimuksen volyymitavoitteet saavutetaan, osapuolet sitoutuvat aloittamaan tuotannollisen yhteistyön. Rajapyykki on 200 000 neliömetriä kolmessa vuodessa.

Upofloor on hieronut lattianpäällystekauppaa kaksi vuotta. Sopimusta pohjustettiin myös tasavallan presidentti Martti Ahtisaaren Kiinan-vierailulla viime vuonna. Yhteistyökumppaniksi kiinalaiset etsivät yksityisen yhtiön, joka toimii Shenyangissa Pohjois-Kiinassa. Se liittyy viralliseen yksityistämisohjelmaan. Yhtiön pääomistaja ja toimitusjohtaja on 30-vuotias.

Upofloorin toimitusjohtaja Esko Teerikorpi sanoo, että kysymys on pitkän aikajänteen tavoitteista. Kiina tulee olemaan Kauko-idän suurimpia markkinoita. Sopimus on strategisesti tärkeä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme