Mainos
Mainos

Uponorin Lång siirtyy Ahlstromin toimitusjohtajaksi

Talotekniikkayhtiö Uponorin toimitusjohtaja Jan Lång on irtisanoutunut tehtävästään. Tammikuun alussa 2009 hän aloittaa erikoispapereita ja kuitukankaita valmistavan Ahlstromin toimitusjohtajana.

Lång jatkaa kuitenkin nykyisessä tehtävässään toistaiseksi ja jättää Uponorin syksyn aikana. Ahlstromin toimitusjohtajana jatkaa puolestaan yhtiötä nykyisin luotsaava Risto Anttonen. Hän siirtyy vuoden vaihteessa varatoimitusjohtajaksi ja jää tästä tehtävästä eläkkeelle vuoteen 2010 mennessä.

Lång tuli Uponorin toimitusjohtajaksi elokuussa 2003. Yhtiön hallitus on käynnistänyt toimet uuden toimitusjohtajan palkkaamiseksi.

Uponor ilmoitti äskettäin käynnistävänsä kustannussäästöohjelman. Yhtiön suunnitelmissa on vähentää yli 200 työntekijää eri puolilta maailmaa. Uponor toimii Pohjoismaiden lisäksi muualla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konsernissa työskentelee kaikkiaan noin 4000 työntekijää.

Uponorin säästöohjelman vaikutuksia Suomeen ei ole vielä kerrottu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme