Mainos
Mainos

Uudenkaupungin autotehdas palkkaa lisää väkeä

Uudenkaupungin autotehdas on kertonut tänään hyviä uutisia työmarkkinoille. Autotehtaalta luovutettiin tänään ensimmäinen Mercedes Benz saksalaiselle tilaajalle.

Mercedeksen A-sarjan elokuussa alkanut tuotanto työllistää Valmet Automotiven koko nykyisen tuotantohenkilöstön, ja uusia työntekijöitä yhtiö palkkaa jopa 200.

Uudessakaupungissa on tavoitteena valmistaa yli 100 000 A-sarjalaista vuoteen 2016 mennessä. Projektinjohtaja Pasi Rannus ei halunnut maanantaina arvioida, olisiko kaupunkiin mahdollista saada myös muiden Mercedes-mallien valmistusta.

– Asiasta on tässä vaiheessa vain spekulaatiota. Nyt keskitymme vain A-sarjaan näyttääksemme, että olemme luottamuksen arvoisia, Rannus toteaa.

Autotehtaalle on tehty kymmenien miljoonien eurojen investoinnit: hitsaamossa on 200 robottia, mikä on Suomen suurin robottitilaus.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme