Mainos
Mainos

Uusi yritys helpottamaan elintarvikkeiden vientiä Venäjälle

Logistiikkaan keskittyvä Fintorus sai alkunsa Sitran Elintarvike- ja ravitsemusohjelman Venäjä-klusterin aloitteesta ja sen tarkoitus on helpottaa elintarvikkeiden vientiä Venäjälle.

Suomeen on perustettu uusi yritys helpottamaan elintarvikkeiden vientiä Venäjälle. Logistiikkaan keskittyvä Fintorus yhdistää eri yritysten pieniä elintarviketoimituksia täysiksi kuormiksi Kaakkois-Suomessa perustettavassa terminaalissa, jolloin pieniäkin määriä elintarvikkeita on kannattavaa viedä Venäjälle.

Vientiyritykselle perustetaan Venäjälle maahantuontia ja myyntiä varten tytäryritys. Yrityksen perustajat ovat Sitra, Luoteis-Venäjä Rahasto, Tradeka ja J Jauhiainen Logistics. Perustajayritysten lisäksi 13 elintarvikeyritystä on allekirjoittanut aiesopimuksen tarkoituksenaan liittyä osakkaiksi.

Yrityksen toiminta alkaa loppusyksystä. Yrityksen perustaminen sai alkunsa Sitran Elintarvike- ja ravitsemusohjelman Venäjä-klusterin aloitteesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme