Mainos
Mainos

Vainio: MeritaNordbanken etsii kumppaneita Norjasta ja Tanskasta

MeritaNordbanken etsii kumppaneita Norjasta ja Tanskasta. Aamulehden sekä Savon- ja Turun Sanomien mukaan MeritaNordbankenin hallituksen puheenjohtaja Vesa Vainio on erityisesti noteerannut Norjan johtavan pankin Den Norske Bankin kiinnostuksen.

-Toivomme, että ainakin yksi pankki sekä Norjasta että Tanskasta löytyisi tähän liittoutumaan, Vainio toteaa lehtien haastattelussa. Vainio sanoo kuitenkin, ettei neuvotteluja uusien kumppaneiden kanssa ole vielä käynnissä, koska ensin on keskityttävä Meritan ja Nordbankenin fuusion toteutukseen. Hänen mukaansa fuusioprosessi on edennyt suunnitelmien mukaan.

Vainion esittämä laajennuspolitiikan linjaus rajaa vakuutusyhtiöt pois suurpankin lähiaikojen kumppaneista. Pankki- ja vakuutustoiminnan yhdistäville finanssitavarataloille löytyy kuitenkin Vainion mielestä edelleen perusteluja, mikäli molemmat osapuolet hyötyvät liitoista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme