Mainos
Mainos

Venäjän tuontikiellosta kärsivässä Valiossa taas yt-neuvottelut

Valio aloittaa uudet yt-neuvottelut, jotka voivat johtaa jopa 210:tä henkilötyövuotta vastaaviin vähennyksiin.  

Neuvottelut koskevat Valion pääkonttoria Helsingissä, ja niiden piirissä on noin 780 työntekijää.  Helsingissä toimiva mehutehdas ja varasto eivät kuulu neuvottelujen piiriin.  

Valion mukaan yt-neuvottelujen syynä ovat Venäjän tuontikielto, teollisuustuotteiden romahtanut hintataso maailmanmarkkinoilla sekä suomalaisten heikentynyt ostovoima.  

Neuvottelut alkavat ensi viikolla ja niiden arvioidaan kestävän kuusi viikkoa.  

Valio sai edelliset yt-neuvottelut päätökseen elokuun lopulla. Ne koskivat Haapaveden, Seinäjoen ja Vantaan tehtaita sekä Lappeenrannan toimipistettä. Neuvotteluissa lomautettiin 50 työntekijää, minkä lisäksi 126 määräaikaisen työntekijän sopimuksia ei jatkettu.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot