Mainos
Mainos

Valio: Tuotanto saadaan käyntiin heti

Laktoosittomien maitotuotteiden poistumisella pakotelistalta on taloudellisesti merkittävä vaikutus Valiolle, sanoo itämarkkinoiden johtaja Mika Koskinen.  

Koskinen kertoo, että laktoosittomien maitotuotteiden tuotanto saadaan käyntiin heti.  

- Ei muuta kuin laittaa oikeat pakkausmateriaalit koneisiin ja painaa nappia, Koskinen sanoo.  

Ensimmäisenä vientiin saadaan laktoositonta maitojuomaa ja jogurttia.  

- Valio alkaa viedä Venäjälle tuotteita niin pian kuin mahdollista.  

Laktoosittomien tuoremaitotuotteiden osuus Valion kaikesta Venäjän-viennistä on noin kymmenen prosenttia. Tuoteryhmä on ollut Valion mukaan kasvava. Sen lisäksi Oltermanni-juustot ovat Valion nettisivujen mukaan laktoosittomia. Koskinen ei vielä ota kantaa siihen, koskeeko päätös myös Oltermannia.  

Koskisen mukaan lojaalit kuluttajat Venäjällä vaikuttivat pakoteratkaisuun. Hän kiittelee sitä, että kuluttajat lähtivät vastustamaan kieltoa sillä perusteella, että he tarvitsevat laktoosittomia tuotteita.  

Valio tutkii nyt laktoosittomien tuotteiden tuontiluvan mahdollisen vaikutuksen käynnissä oleviin yt-neuvotteluihin.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot