Mainos
Mainos

Valio vähentää lähes sata

Meijeriyhtiö Valio aloittaa maanantaina yt-neuvottelut Tampereen meijerissä ja pääkonttorissa Helsingissä. Henkilöstön vähentämistarve on Tampereella 40-50 ja pääkonttorissa noin 40 ihmistä.

Tampereella neuvottelut johtuvat tuotannon supistamisesta. Pääkonttorista on tarkoitus vähentää muun muassa myynnin ja markkinoinnin toimihenkilöitä.

Valio suunnitteli muutama vuosi sitten lakkauttavansa Tampereen meijerin mutta päättikin sitten jatkaa toimintaa. Tulevissakaan yt-neuvotteluissa ei puhuta meijerin lopettamisesta, kertoo Valion viestintäjohtaja Pia Kontunen. Työtä tehdään jatkossa kuitenkin vain yhdessä vuorossa, jolloin työntekijöitä tarvitaan nykyistä vähemmän. Järjestelyjen tuloksena tuotanto puolittuu nykyisestä.

Tampereen meijerissä työskentelee nykyisin runsaat 200 ihmistä. Heistä noin 170 on varsinaisia elintarviketyöntekijöitä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme