Mainos
Mainos

Valiolla vaikeuksia tavarantoimituksissa

Iltaan saakka jatkuva Valion työntekijöiden vastalauselakko aiheuttaa puutteita Valion tavarantoimituksiin, ja myös jotkut tuotteet saattavat loppua kauppojen hyllyiltä.

Valion työntekijät aloittivat vuorokauden kestävän valtakunnallisen työnseisauksen, jonka piirissä ovat ilta kymmeneen asti kaikki Valion toimipisteet juustoloita lukuun ottamatta.

SAK:lainen Elintarviketyöläisten liitto syyttää Valiota laittomasta työvuorolistojen ja sairauslomakäytäntöjen muutoksista Pitäjänmäen tehtaalla. Liiton mukaan lakon kimmokkeena on myös se, että Valio on yrittänyt kiertää ylityökieltoa.

Valion mukaan varaston keräilytyötä hidastavat toimenpiteet ovat jatkuneet Pitäjänmäen varastolla joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta jo viikosta 11 lähtien. Yhtiö sanoo, että perusmaitoja pystytään kuitenkin pakkaamaan. Valion mukaan työtaistelutoimet aiheuttavat sille merkittäviä tappioita.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme