Mainos
Mainos

Valmetilta paperitehdas Saksaan

Valmet toimittaa pehmopaperia valmistavan tehtaan ruotsalaisen metsäyhtiön SCA:n tytäryhtiön tehtaalle Saksaan. Kaupan arvo on noin 500 miljoonaa markkaa ja toimitus tapahtuu ensi vuoden aikana.

Projektin päätoimittaja on Valmetin Karlstadin tehdas Ruotsissa, mutta siihen osallistuu myös useita Valmetin yksiköitä Suomessa, Italiassa ja Yhdysvalloissa. Valmetin toimitus kattaa tehtaan rakennukset ja pehmopaperikoneen kokonaisuudessaan. Mannheimiin rakennettava tehdas tekee päivässä yli 200 tonnia pehmopapereita. SCA:n saksalainen tytäryhtiö SCA Hygiene Papier GmbH on jo ennestään Euroopan suurin alan tuotantolaitos.

Valmet laajentaa parhaillaan Karlstadin tutkimuskeskustaan, jonne on rakenteilla uudenlaista läpivirtauskuivatustekniikkaa käyttävä koekone. Myös Saksaan rakennettavaan koneeseen tulee runsaasti uutta teknologiaa, Valmetista kerrottiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme