Mainos
Mainos

Valmetin Sundberg moittii alihankinnan laatua

Valmetin pääjohtaja Matti Sundberg on pettynyt suomalaisten alihankintayritysten laatuun. Sundberg kehottaa suomalaisyrityksiä pitämään laatukysymyksistä huolta. On vain ajan kysymys, milloin halvan työvoiman maat tekevät samaa laatutasoa, hän varoittaa tänään julkaistussa Aamulehden haastattelussa.

Valtaosa Valmetin alihankkijoista on edelleen kotimaisia, mutta suomalaisten osuus tulee pienenemään. Sundberg kertoo, että Valmet on erityisen kiinnostunut venäläisten alihankkijoiden käytön lisäämisestä. -Venäjällä on todella aggressiivinen halu kohottaa laatutasoa, Valmetin pääjohtaja perustelee.

Sundbergin mukaan Valmetin suomalaiset alihankkijat ovat toisinaan pettäneet laadussa. -On vaarallista, jos asiakkaamme pettyvät. He ovat sentään ostamassa laitteita, joiden pitää kestää 30 vuotta. Silloin materiaalin ja valmistuksen laadusta ei voi tinkiä. Pitää tehdä kerralla valmista, Sundberg vaatii.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme