Mainos
Mainos

Valtio voi osallistua Talvivaaran rahoittamiseen

Valtio ei sulje pois mahdollisuutta osallistua Talvivaaran markkinaehtoiseen rahoittamiseen, kertoo työ- ja elinkeinoministeriö.  

Valtion osallistuminen edellyttää kuitenkin sitä, että mukaan tulee uusi teollinen tai muu vakaa toimija, joka tuo toimintaan lisää osaamista, resursseja ja uskottavuutta.  

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuoren (kok.) mukaan olisi yhteiskunnan kokonaisedun kannalta toivottavaa, että Talvivaara voisi jatkaa kaivostoimintaa ympäristön kannalta kestävällä tavalla.   

TEM:n mukaan nyt jätetty saneerausehdotus on luonteeltaan hyvin poikkeuksellinen, ja siinä on vielä useita avoimeksi jääviä kysymyksiä. Esitys ei vielä millään tavalla takaa, että Talvivaaran toiminnan jatkaminen onnistuu.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot