Mainos
Mainos

Vanjoki sai raikuvat aplodit Lontoossa

Anssi Vanjoen esiintyminen Lontoossa päättyi raikuviin aplodeihin. Osa 3000-päisestä yleisöstä osoitti suosiotaan seisaallaan.

Vanjoen esiintymiseen liittyi normaalia enemmän jännitystä, sillä hän ilmoitti eilen eroavansa Nokian palveluksesta. Vanjoki on niin ikään eroavan Kallasvuon kanssa viimeisiä mohikaaneja Nokian vanhasta kaartista.

Lontoon tilaisuudessa hän ei sanallakaan viitannut eroonsa. Päinvastoin hän oli energisempi kuin koskaan ja koripallovalmentajan elkein suorastaan karjui puolustaessaan Nokian uutta käyttöjärjestelmää Symbian 3:a.

Vanjoen esitys sai yleisöltä naurut pariin otteeseen. Ensimmäinen oli, kun hän korosti uuden älypuhelimen sisältävän monta hyödyllistä karttapalvelua, muun muassa ilmoitukset nopeusrajoituksista. Monet muistavat vielä Vanjoen jättisakot, jotka hän sai moottoripyöräillessään.

Toinen naurunaihe oli Vanjoen historiakatsaus, jossa hän muisteli Nokian ensimmäistä kommunikaattoria vuodelta 1996. Vanjoki näytti pätkän elokuvaa, jossa nuori Val Kilmer käytti Nokian kommunikaattoria aseena pahiksia vastaan.

Lue myös:

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme