Mainos
Mainos

Vapaavuori vaikenee STX Finlandin tilanteesta

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.) ei kommentoi Helsingin Sanomien tietoja telakkayhtiö STX Finlandin taloudellisesta tilasta.

Vapaavuori kirjoittaa blogissaan, ettei voi kommentoida asiaa laajemmin, koska valtiovallan tehtävänä ei ole ottaa kantaa yksittäisten yhtiöiden talousasemaan.

Vapaavuoren mukaan hallitus pohtii kaikkia vaihtoehtoja aina ja kaikissa tilanteissa, mutta ei voi spekuloida niillä julkisesti. Mitään vaihtoehtoa ei suljeta pois laskuista, mutta kaiken mihin valtiovalta lähtee, pitää olla lainmukaista ja muutenkin järjellistä.

Elinkeinoministerin mukaan esimerkiksi erilaiset omistusjärjestelyt eivät kuulu niihin, joita vaikkapa vastuullinen ministeri voi ryhtyä arvuuttelemaan ja pohtimaan.

– Toki on hyvä mieltää sekin, että valtiovallan käytettävissä on paljon sellaista yrityskohtaista talous- ja muuta informaatiota, joka ei ole yleisessä tiedossa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme