Mainos
Mainos

Vedonlyöjillä vahva usko: Elop ei ole jättämässä Nokiaa

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop on saanut yhtiön viimeaikaisissa myllerryksissä runsaasti kritiikkiä osakseen.

Peliyhtiö Unibet avasi puolitoista viikkoa sitten Nokian tulosvaroituksen jälkeen kaksi vetokohdetta Nokian tulevaisuudesta.

Tuolloin kertoimet enteilivät, että Nokian pääkonttori pysyisi Suomessa, mutta että Elop joutuisi lähtemään ennen vuodenvaihdetta. Kerroin pääjohtajan vaihtumisen puolesta oli 1,72, kun taas Elopin jatko yhtiön johdossa sai kertoimen 2,00.

Unibet kertoo nyt tiedotteessaan, että vedonlyöjillä on ollut vahva usko Elopiin. Elopin lähdön suhteen kertoimet ovat nyt kääntyneet päinvastaisiksi vaikka Nokian osakkeen hinta on vajonnut roimasti.

Vedonlyöjät uskovat, että Elop on Nokian toimitusjohtaja vielä 1.1.2013. Kerroin Elopin lähdölle on nyt 2,4 ja pysymiselle selvästi pienempi 1,5.

Pääkonttorin Suomessa pysymiseen vedonlyöjät uskovat edelleen. Kerroin sille, että pääkonttorin siirrosta ei ilmoiteta vuonna 2012, on 1,25. Kerroin sille, että siirtoilmoitus kuullaan, on 3,50.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme