Mainos
Mainos

Venäjän kauppa kääntynyt kasvuun

Vienti Venäjälle on kolmen vuoden tauon jälkeen kääntynyt kasvuun, ilmenee Venäjän kaupan barometrista. Suomalaisyritysten liiketoiminta Venäjällä on niin ikään elpynyt.

Yritykset eivät barometrin mukaan odota Venäjän taloudelta suuria muutoksia, mutta yleinen arvio on plussan puolella. 75 prosenttia vastaajista uskoo Venäjän talouden kasvavan joko jonkin verran tai pysyvän nykyisellään.

Viime keväänä tehdyssä barometrissa Venäjän talouden supistumista odotti vielä lähes puolet vastaajista. Kevään barometri oli myös synkkä viennin ja Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan osalta.

Tutkimus tehtiin Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, East Officen, Elinkeinoelämän keskusliiton, Keskuskauppakamarin ja Suomen Yrittäjien yhteistyönä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot