Mainos
Mainos

Veroparatiisitalletuksista lankesi suomalaisille 10 miljoonan mätkyt

Liechtensteinin veroparatiisitalletuksista määrättiin suomalaisille yhteensä 10 miljoonaa euroa mätkyjä, kertoo Verohallinto.

Parisenkymmentä suomalaista oli sijoittanut yhteensä noin 60 miljoonaa euroa Liechtensteiniin säätiöiden kautta. Verohallinto kertoi tiistaina, että heille määrättiin jälkiveroja ja veronkorotuksia yhteensä noin 10 miljoonaa.

Helsingin Sanomat kertoi viikonloppuna, että vuorineuvos Casimir Ehrnroothille on määrätty lähes kahden miljoonan euron mätkyt epäillyn veroparatiisitalletuksen takia.

Viime viikolla tuli julki, ettei Liechtenstein-jutuissa voida enää aloittaa esitutkintaa epäillyistä verorikoksista korkeimman oikeuden linjauksen vuoksi. Kesällä tehdyssä linjauksessa on kyse siitä, ettei veronkierrosta voida enää saada syytettä tai tuomiota, jos verottaja on määrännyt asiassa jo veronkorotuksen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme