Mainos
Mainos

Viking Line perui laivasopimuksen

Vuosi sitten tehtyyn sopimukseen yhden nopean laivan rakentamisesta kuului optio kahdesta lisälaivasta, joita Viking Line ei nyt tilaakaan. Aker ei pidä peruuntumista suurena takaiskuna.

Varustamoyhtiö Viking Line ei rakennutakaan lisää nopeita laivoja Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen.

Yhtiö ilmoitti, ettei se käytä laivanrakentaja Aker Finnyardsin kanssa tekemäänsä optiota toisen nopean aluksen tilauksesta.

- Helsingin ja Tallinnan välillä on jo erittäin paljon kapasiteettia. Meille riittää se, että saamme reitille yhden uuden nopean aluksen, perusteli Vikingin varatoimitusjohtaja Kent Nyström.

Yhtiön uusi pika-alus aloittaa Tallinnan ja Helsingin reitillä tammikuussa vuonna 2008, ja se rakennetaan Akerin Turun telakalla. Kaikkiaan yhtiöillä oli optio kahden aluksen lisätilauksesta.

Akerilla optioiden peruuntumista ei pidetty suurena takaiskuna. Optiot ovat mahdollisuuksia, eikä niiden varaan juurikaan lasketa ennen varsinaisen sopimuksen tekemistä, yhtiöstä kerrottiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme