Mainos
Mainos

VR aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve noin 30 henkilöä

VR Group tiedottaa, että se aikoo aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvotteluiden taustalla on yhtiön tarve yhdistää ravintolapalveluita tuottavan tytäryhtiö Avecran ja VR:n organisaatiot.

VR suunnittelee kaukoliikenteen junapalveluiden sekä asemien ja junien ravintolapalveluita toteuttavan Avecra Oy:n uudelleenorganisoimista. Yhtiö tahtoo keskittää junamatkan palveluiden toteuttamisen ja johtamisen yhteen organisaatioon, jonka vuoksi yt-neuvotteluiden suunnitelmana on muodostaa uusi organisaatio, jonka sisällä toimivat sekä VR:n että Avecran työntekijät.

Yhtiön mukaan muutoksen myötä henkilöstön vähennystarve on noin 30 henkilöä ja sen kerrotaan kohdistuvan asiantuntija- ja päällikkötehtäviin. Muutoksen jälkeen Avecra toimii yhä omana tytäryhtiönään. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot