Mainos
Mainos

Wallac yhteistyöhön brittiyrityksen kanssa

Turkulainen Wallac Oy ja brittiläinen Xenova Discovery Ltd. ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla haetaan lisää tehokkuutta lääkeainetutkimukseen.

Yritykset uskovat yhdessä pystyvänsä tarjoamaan kilpailukykykyisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja lääkeainekandidaattien laajamittaiseen tehoseulontaan. Wallac on amerikkalaisen EG&G:n omistama turkulainen yritys, joka tarjoaa järjestelmiä ja sovellutuksia biospesifisiä määrityksiä varten.

Brittiläinen Xenova Discovery on kesäkuussa perustettu ja Xenova Group plc:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Xenova Group on biofarmakologinen konserni, joka on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään uusia pienimolekyylilääkkeitä yhdisteistä, jotka on eristetty luonnossa esiintyvistä kasveista tai mikro-organismeista kuten sienistä ja bakteereista. Yritys on kehittänyt tavan tunnistaa nopeasti ja tehokkaasti luonnontuotteista lääkeaineiksi soveltuvat aineosat.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme