Mainos
Mainos

Wärtsilä lisää henkilöstöä Vaasassa

Wärtsilän konsernijohtajan mukaan kysyntä laivanrakennus- ja voimalamarkkinoilla on jatkunut hyvänä, ja Vaasan tehtaan tilauskanta on vahvistunut.

Wärtsilä lisää henkilöstöään Vaasan tehtaalla noin 100 hengellä tilauskannan vahvistuttua, konsernijohtaja Ole Johansson kertoi yhtiökokouksessa. Vaasassa yhtiön suurimmalla tehtaalla työskentelevän henkilöstön määrä nousee tänä vuonna noin 1800:een.

Johanssonin mukaan kysyntä laivanrakennus- ja voimalamarkkinoilla on jatkunut hyvänä. Tilauskertymä tammi-helmikuussa oli 444,2 miljoonaa euroa, mikä on 33 prosenttia viime vuoden vastaavaa aikaa enemmän.

Tilauskanta oli helmikuussa ennätyskorkealla yli 2 miljardissa eurossa. Liiketoiminnan myönteinen kehitys heijastuu henkilöstölisäyksinä maailmanlaajuisesti erityisesti huoltotoiminnoissa, Johansson kertoi yhtiön tiedotteen mukaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme