Mainos
Mainos

Welt am Sonntag: Siemens ja Motorola muodostavat yhteisyrityksen

Saksalainen Siemens ja yhdysvaltalainen Motorola kaavailevat muodostavansa matkapuhelimia valmistavan yhteisyrityksen, kirjoitti saksalaislehti Welt am Sonntag eilen.

Lehden mukaan yhteistyö mahdollistaisi Siemensille suunnittelukustannusten leikkaamisen sekä tuotannon lisäämisen, mikä taas on olennaista kannattavalle liiketoiminnalle. Lehden mukaan matkapuhelinmarkkinoilla tapahtunut siirtymä halvempaan mallistoon yhdistyneenä alempiin puhelumaksuihin on ollut epäsuotuisaa Siemensille, joka on keskittynyt kalliimpiin malleihin.

Toinen saksalaislehti Der Spiegel raportoi puolestaan viikonvaihteessa, että japanilainen Sony ryhtyy kehittämään omia matkapuhelinmallejaan ja kaavailee omaa kehitys- ja tutkimuskeskusta Saksaan. Tämä merkitsisi Sonyn ja Siemensin yhteistyön päättymistä. Siemensiltä ei ollut heti saatavissa kommenttia lehtien tietoihin.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme