Mainos
Mainos

Yhtiökokoukset hyväksyivät Valmet-Rauma -fuusion

Rauma Oyj:n ja Valmet Oyj:n ylimääräiset yhtiökokoukset hyväksyivät sunnuntaina odotusten mukaisesti Rauman ja Valmetin sulautumissuunnitelman.

Suunnitelman mukaan Rauma ja Valmet sulautuvat ns. kombinaatiosulautumisella perustamalla yhdessä uuden osakeyhtiön Valmet-Rauma Oyj:n. Sulautuminen on tarkoitus rekisteröidä kesäkuun loppuun mennessä. Molemmat yhtiökokoukset olivat päätöksissään yksimielisiä. Hyväksymällä sulautumissuunnitelman yhtiökokoukset hyväksyivät samalla uuden yhtiön yhtiöjärjestyksen ja valitsivat sen hallituksen ja tilintarkastajat.

Valmet-Rauman hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Pertti Voutilainen ja varapuheenjohtajaksi Mikko Kivimäki. Hallituksen jäseninä ovat Felix Björklund, Jaakko Rauramo, Matti Sundberg ja Markku Tapio. Hallituksen jäseneksi valittiin myös Rauman ja Valmetin henkilöstöjen yhdessä nimeämä jäsen Pertti Turtiainen. Uuden yhtiön pääjohtajaksi on tulossa Valmetin pääjohtaja Matti Sundberg. Toimitusjohtajaksi tulee Rauman toimitusjohtaja Heikki Hakala.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme