Mainos
Mainos

YIT:n tulos heikkeni miljoonilla

Rakennusyhtiö YIT:n tulos ennen veroja laski. Tulos pieneni 22,6 miljoonaan heinä-syyskuussa, kun tulos vuotta aiemmin oli 30 miljoonaa.

Liikevaihto puolestaan kasvoi runsaaseen 485 miljoonaan vuodentakaisesta noin 455 miljoonasta.

Toimitusjohtaja Kari Kauniskangas sanoo, että aktiivinen sijoittajamyynti ja ponnistelut kassavirran vahvistamiseksi alkoivat tuottaa tulosta kolmannella vuosineljänneksellä.  
– Tämä näkyi liikevaihdon kasvuna, vahvana operatiivisena kassavirtana ja nettovelan kääntymisenä laskuun, Kauniskangas sanoi osavuosikatsauksessa.

YIT varoitti aiemmin tässä kuussa, että sen liikevoittomarginaali on jäämässä tänä vuonna ennustettua alhaisemmaksi. Liikevoittomarginaalia heikentää muun muassa ennustettua alhaisempi Venäjän-myynti.

– Suhdannevaihteluiden tasaamiseksi Suomen ja Venäjän rinnalla kasvatamme keskisen Itä-Euroopan painoarvoa kolmantena maantieteellisenä tukijalkana, Kauniskangas sanoo.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme