Mainos
Mainos

Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus syntyi – ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy

Tehyn viestinnästä tiedotetaan, että yksityisellä terveyspalvelualalla ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy, koska työehtosopimuksessa on saatu neuvottelutulos.

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto kuitenkin jatkuu yhä yksityisen sosiaalipalvelualan osalta.

Uudessa sopimuksessa palkkoja korotetaan 1,73 prosentin yleiskorotuksella ja 1. huhtikuuta alkaen. Ensi vuonna samaan aikaan saadaan toinen korotus, jolloin taulukkopalkat nousevat 1,74 prosentin yleiskorotuksella.

Nyt syntynyttä työehtosopimusta sovelletaan muun muassa lääkäriasemilla, työterveyshuollossa, vanhustenhuollossa, varhaiskasvatuksessa, suun terveydenhuollossa, mielenterveyskuntoutujien ja nuorten parissa.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot